Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber-ne més

Acepto

Articles

Augmenta l’ansietat social arran de la situació política actual

 

En la darrera Junta Directiva de Fòrum Salut Mental els representants de les entitats hem reconegut en nosaltres mateixos, en els equips de professionals, en les persones ateses en els serveis i en la ciutadania un augment considerable de l'ansietat arran de les situacions viscudes en els darrers temps.

 

Reflexionant sobre la situació creiem que aquesta ansietat no és patrimoni d'un grup concret, està present en molts sectors de la població, en persones amb diferents posicionaments polítics,  tant en persones que han estat involucrades en experiències de risc com en altres que ho han viscut indirectament a través dels mitjans de comunicació.

 

Aquest augment global de l'ansietat és un factor de risc per la salut mental de les persones i cal abordar-la i gestionar-la de la millor manera possible.

 

Com a entitats que gestionem serveis de salut mental concertats amb el Servei Català de la Salut ja estem abordant l'impacte en les persones ateses i en noves demandes que s'estan produint, però creiem que aquesta resposta serà insuficient i que cal construir respostes més comunitàries que estem definint i que anunciarem en breu.

 

news forum

  • consell d'inserció laboral
  • consell dde rehabilitació
  • Consell d'habitatge
  • Consell infanto-juvenil

Obertament 'Allunya els teus prejudicis"