Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber-ne més

Acepto

Articles

Accessibilitat audiovisual de la Fundació els Tres Turons

Dins del Servei Prelaboral s'està desenvolupant un nou projecte d'Accessibilitat Audiovisual, que contempla les especialitats de Subtitulació i Audiodescripció, per afavorir l'accés a la cultura de les persones amb dificultats auditives i visuals.

 

La formació ha estat subvencionada per l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona (IMD) i impartida pel Centro Español del Subtitulado y la Audiodescripción (CESyA), entitat referent a nivell estatal.

 

L'objectiu de l'acció és que els participants, quinze persones, assoleixin la capacitació3 turons classe noti tècnica necessària per a fer treballs de subtitulació adaptada a persones sordes i l'audiodescripció per a persones cegues en audiovisuals i espectacles (programes tv, teatre, cinema, museus, ...)

 

Es tracta d'una experiència innovadora a Catalunya que comporta la creació de noves formes d'ocupació per a persones amb trastorns mentals i la millora de la qualitat de vida d'altres persones amb discapacitat.

 

Reportatge de BTV de la iniciativa emès dins d'Infobarris. Accés als subtítols des del propi video a YouTube.

  • consell d'inserció laboral
  • consell dde rehabilitació
  • Consell d'habitatge
  • Consell infanto-juvenil

Obertament 'Allunya els teus prejudicis"

Amb el suport de: