V Ciclo VORES I ALES

Del 02 al 04.11.23 > Diversos espais del Poblenou de Barcelona

cicles can felipaTallers, espectacles, exposicions i molt més a diversos espais del Poblenou, resultat de mesos de trobades i sabers compartits. Un seguit d'activitats artístiques obertes a tothom.

Creiem en l'art proper, accessible, transformador, inclusiu i humà, i per això ja anem per la cinquena edició d'aquesta curadoria col·lectiva entre diversos Clubs Socials de Fòrum de Salut Mental i Addiccions, el programa d'arts escèniques del centre cívic Can Felipa, la biblioteca Manuel Arranz del Poblenou i artistes i professionals independents.

Podeu gaudir d’un programa molt extens, divers, obert a tothom, creat per fomentar la millora de la salut mental, el benestar emocional i la integració social del col·lectiu de persones amb problemàtiques de salut mental.

Aquest 5ª temporada podreu gaudir de representacions dels Clubs Socials de Fòrum, amb un nou projecte presentat pel Club Social de La Fundació Joia, el dia 4 de Novembre i amnb la presència dels Clubs socials Ocioteka, Fundació Nou Camí i Arep. Una taula rodona sobre arts escèniques inclusives de les més rellevants que s’han fet darrerament, el dia 3 de Novembre amb la participació del Club Social Ocioteka , tallers de dansa comunitària, el dia 2 amb la mostra del taller que anomenem INCERTEZA, que us convidem a deixar-vos portar.., no oblideu que fins al 5/11 podreu visitar la exposició Barcelona Pas a Pas, realitzada pel Club Social de la Fundació Joia,

I us esperem a grans i petits a l’espectacle Espectacle familiar. AIGUA! a càrrec de la Cia. ACLAM el dia 4 de novembre

Podeu tro bar més informació i reservar la vostra entrada (gratuïta) a les activitats que vulgueu a: https://www.cccanfelipa.cat/arts-esceniques/cicles