Formación de Retribución Flexible

El proper dia 9/11 a les 10:00h a 12:00h farem una webinar sobre la RETRIBUCIÓ FLEXIBLE, una pràctica que ja realitzen algunes entitats de Fòrum i que pensem que pot ser una eina interessant per la resta.

Us explicarem què és el concepte de retribució flexible que permet a les persones treballadores destinar una part del salari a despeses del dia a dia que estan exemptes de tributar IRPF. D’aquesta manera, el sou es cobra de 2 maneres: diners i serveis (import exempt d’IRPF) i que vol dir que gràcies a aquesta exempció fiscal, contemplada a la Llei de l’IRPF, el seu poder adquisitiu augmenta.

Formació de Retribució Flexible

Un model que, segons les organitzacions que l’apliquen, milloren les condicions salarials i el benestar de les persones treballadores, promovent l'atracció i fidelització de talent.

Us explicarem que suposa tant per les entitats com per les treballadores.

La formació serà online i podreu fer totes les preguntes que us sorgeixin directament o via xat, però si alguna/algú de vosaltres vol / li va millor fer-la des de Fòrum estarem encantats!

La formació serà impartida per TandemGo un projecte de la Cooperativa Tandem Social, (que forma part del Fòrum de Col·laboradores) amb un objectiu triple: crear una fórmula per a les organitzacions de l'ESS i TS per a millorar les condicions salarials, incrementar el poder adquisitiu de les persones treballadores, i promoure el consum de serveis de l'Economia Social.

La formació va dirigida a responsables i/o tècniques de RRHH, equip directiu de l’entitat i a qui vosaltres considereu convenient.

Us demanem confirmació de la participació abans del 8/11 al mail Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., Us farem arribar l’enllaç de la connexió el mateix dia 8/11 a les persones inscrites.