1a Jornada Social de La Unió “Hacia los servicios sociales del futuro”

Miercoles 15 de mayo de 2024 de 9 a 14 h, presencial en el CCCB

La Unió organitzem la 1a Jornada Social sota el títol “Cap als serveis socials del futur” que vol mirar cap endavant en un entorn de canvi demogràfic i social en el que apareixen noves necessitats i nous paradigmes als que ens hem d'avançar amb noves respostes. Una oportunitat per sumar plegats propòsit, coneixement i recursos i posar en valor la xarxa de serveis socials, mirant cap a Europa, i essent alhora font d'inspiració per al canvi transformacional des d'un model d'innovació col·laborativa de tots, administracions, organitzacions, professionals i ciutadania. La finalitat s'ho val i Catalunya té el teixit social per a fer-ho.


1jornadasociallaunio2024

Al mateix temps s'oferirà una visió real dels reptes i els èxits del propi sector amb la presentació d'experiències innovadores per part de les organitzacions associades. Un sector que s'ha dedicat de fa molts anys a l'atenció de les persones vulnerables i que ha evolucionat de forma progressiva per avançar cap una atenció de qualitat i cobrir al màxim les necessitats presents i emergents de les persones i dels seus familiars.

Volem convidar-vos a aquesta primera jornada, que serà seguida de moltes més, amb l'objectiu d'acompanyar-vos en la profunda transformació que s'ha de fer en els propers anys en el camp dels serveis socials.

Inscripciónes pulsa aquí