Fòrum d’iniciatives en assistència i gestió en salut mental i addiccions  a Catalunya

Som una associació formada per 23 entitats del sector de l’atenció sanitària concertada i l’atenció social en salut mental i addiccions , per a infants i per adults.

Fòrum compta amb mes de 100 serveis ( CSMIJS, CSMA, CAS, hospitals de dia, comunitats terapèutiques, serveis de rehabilitació comunitària, rehabilitació infanto-juvenil , llars residencia, llars amb suport, serveis prelaborals, serveis d’inserció, empreses socials , clubs socials, serveis tutelars ) i mes de 1000 professionals.

Dia Mundial de la Salut Mental: 365 desitjos per a la Salut Mental

 

 

 

logo

El 10 d'octubre, fes volar els teus desitjos per a la Salut Mental

Des de Fòrum Salut Mental organitzem  un acte el Dia Mundial de la Salut Mental 2014, el proper divendres 10 d’octubre a la Plaça Universitat.

 

 

En aquesta jornada comptem amb la vostra participació per fer una multitudinària volada de globus amb heli on cada un de vosaltres escriurà els seus desitjos entorn a la Salut Mental.

 

 

El lema de la celebració d’aquest any serà: “365 desitjos per a la Salut Mental”. Des de Fòrum Salut Mental, considerem que no hem de reivindicar, recordar i posar en agenda la Salut Mental només el dia 10 d’octubre, sinó que és una tasca que s’ha de fer dia a dia i any rere any.

 

 

La jornada es desenvoluparà a la Plaça Universitat amb la següent programació:

 

 

10.30-11.00h. Arribada
11-12 h. Activitats participatives amb música ambient on inflarem globus amb heli i escriurem desitjos sobre com millorar la Salut Mental.
12.00 h. Benvinguda a càrrec del presentador de TV3, Ramon Pellicer.
12:10h. Discursos institucionals de personalitats polítiques com la Consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté i el President de Fòrum Salut Mental, Enric Arqués.
12:30h. Lectura  d’alguns dels desitjos escrits per les persones assistents.
12:40h.  Lectura del manifest a càrrec del periodista Ramon Pellicer.
13h. Gran volada de globus amb els desitjos i tancament de la jornada.

 

 

2 RAMON

 


Dia Mundial de la Salut Mental: Barcelona

 

 

Cada any, el 10 d'octubre, l'Organització Mundial de la Salut s'uneix a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental. El dia se celebra per iniciativa de la Federació Mundial de Salut Mental i l'OMS dóna suport a aquesta iniciativa a través de la sensibilització sobre temes de salut mental.


Aquest any, des de Fòrum volem reivindicar  la necessitat de posar la Salut Mental  en l’agenda social com un àmbit prioritari i, amb els desitjos de tots els assistents, senyalar la importància de treballar dia a dia per  millorar la resposta que  la nostra comunitat  dóna a  les persones  que conviuen amb  un trastorn de salut mental.

 

@forumsalutmental